loading

mark evans. architect

Visitors Center, Packwood House

Category

New Build 440m

Location

Packwood House, Warwickshire

Client

National Trust

Description

I designed and oversaw the construction of a new visitor’s centre for the National Trust. The centre contains a reception and retail area; a restaurant and kitchen.

The building is located on a highly sensitive site, nestled between listed buildings and listed parkland. Externally the centre is traditionally detailed, whilst in contrast the internal spaces are bright and modern.

Throughout the design process detailed negotiations were undertaken with the National Trust, English Heritage and the Planning Authority.

Contract value £1.4m.

"Mark Evans designed this fantastic building and kept us on track despite many varied challenges."

National Trust South Warwickshire and Northants General Manager

Churches

Previous Project

Share